De Aftrap - voorgerechten
Broodje met smeersels – Warming-up
5,95
Rustieke broodjes met roomboter en knoflooksaus
Tomaat & paprika soep – Tien over rood
5,95
Huisgemaakt! Geroosterde tomaat en paprika met knoflook en Italiaanse kruiden
Kipcocktail – Poleposition
7,95
Gebakken stukjes kippendij met sla, ui, appel, citroen, pijnboompitten en cocktailsaus
Serranoham met meloen – De klassieker
8,95
Spaanse ham met meloen op een bedje van rucola
Pittige gamba’s – Uppercut
9,95
Gamba’s in pittige knoflookolie, geserveerd met een knapperig broodje
HET DUEL - HOOFDGERECHTEN
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en coleslaw
Classic American hamburger – Aanvoerder
15,95
Een runderburger op een brioche met sla, cheddar, mosterd, tomaat- en augurkenchutney
Halve kip – Gangmaker
17,50
Barnevelds kippetje door de helft, heerlijk gekruid uit de oven
Spies ossenhaas – Topscorer
22,50
Malse stukjes ossenhaas aan een spies met een saus naar keuze. Saté-, peper-, cocktail-, knoflooksaus of truffelmayo.
Spareribs – Arbiter
22,50
Gelakt met een ketjap en knoflookmarinade, geserveerd met knoflook- en cocktailsaus
Fish & Chips – Rookie
15,95
Witvis met een krokante korst geserveerd met ravigottesaus
Vegetarisch gerecht – Wisselspeler
17,95
Vraag onze bediening naar het gerecht van deze week
Extra bij te bestellen – Caddies
Portie friet 3,50 | Groene salade 3,00 | Saté- of Pepersaus 2,00 | Cocktail-,Knoflooksaus of Truffelmayo 1,50
COOLING DOWN - NAGERECHTEN
Shoot-out
8,50
Citroen cheesecake met vanille-ijs en slagroom
Fotofinish
8,50
Brownies met vanille-ijs en slagroom
Eindsprint
7,50
American pancakes met maple syrup en slagroom
Ippon
8,50
Aardbeien met vanille-ijs en slagroom